Elektrische fietsen worden steeds populairder. Het rijden met trapondersteuning wordt door veel mensen steeds meer gewaardeerd Naast de inmiddels ingeburgerde elektrische stadsfietsen of e-bikes komen er ook steeds meer elektrische mountainbikes. Dat maakt het fietsen niet alleen makkelijker, maar ook wat leuker. Verder zijn er ook de supersnelle 45 km/h uur fietsen, beter bekend als de Speed Pedelecs. Vooral voor woon-werk-verkeer zijn de Speed Pedelecs erg populair. Maar ook de elektrische hybride fietsen worden door forenzen steeds meer gebruikt.

Elektrische fietsen
Elektrische fietsen zijn fietsen met trapondersteuning. Dankzij die trapondersteuning hoef je zelf minder hard te trappen en haal je met gemak een hogere snelheid. Deze fietsen worden steeds populairder en ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Van de ‘gewone’ elektrische stadsfiets voor de dagelijkse boodschappen tot en met elektrische mountainbikes waarmee je de heuvels in het bos opknalt. Voor iedereen is er wel een geschikte elektrische fietse te krijgen.

Het kiezen van een accu voor je elektrische fiets
De accu van je elektrische fiets is een van de belangrijkste en meest bepalend voor het bereik. De meeste standaardaccu’s leveren al een fatsoenlijk bereik en zijn genoeg voor het doel waar de fiets voor gemaakt is. Bij sommige modellen kun je kiezen uit een grotere accu waarmee je het bereik van je fiets flink kan vergroten. Dat is vooral handig als je vaak wat langere ritten maakt en je hem onderweg niet op kan laden. Ook voor woon-werk verkeer kan een grotere accu handig zijn zodat je niet elke dag je fiets op moet laden.

OPENINGSTIJDEN
dinsdag 09:00–18:00
woensdag 09:00–18:00
donderdag 09:00–21:00
vrijdag 09:00–18:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten
maandag Gesloten

EGBERTS TWEEWIELERS
Zuidkade 15
9203CK Drachten
0512 542 243
info@egbertstweewielers.nl